 |
 |
 |
 |
 |
امتیاز موضوع:
- 5 رأی - میانگین امتیازات: 3
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
7 نکتهی جوجه کبابی ...
|
نویسنده |
پیام |
سپاس کرده: 216
306 بار سپاس شده در 99 ارسال
|
|
حالت: 
|
|
7 نکتهی جوجه کبابی ...
جوجهکباب یک غذای بینالمللی است، نه ایرانی. به طوری که مردم هر کشور با خواباندن مرغ در مایهای مخصوص و کباب کردن تکههای آن روی آتش، جوجهکباب مخصوص خود را تهیه میکنند. اما نکته اینجاست که چه مایهای. مثلاً هندیها به تکههای مرغشان ادویه تندوری میزنند و آنها را در تنور کباب میکنند به طوری که پس از پخت، جوجهکبابشان رنگی کاملاً قرمز پیدا میکند .
مردم مدیترانه مایه جوجهکباب را با زیتون چرخ شده و فلفل دلمهای کبابی و له شده تهیه میکنند.
ژاپنیها از سس تریاکی و آمریکاییها از سس مخصوص باربیکیو استفاده و پس از گذاشتن چند ساعته تکههای مرغ در این مایه، آنها را کباب میکنند.
برای تهیه جوجهکباب ایرانی، تکههای مرغ حتماً در زعفران خوابانده میشوند. البته طرز تهیه این غذا بسیار سلیقهای است.
اما در مرحله آمادهسازی و پخت بهتر است به چند نکته دقت داشته باشید:
1. تجربه نشان داده است که افزودن مواد غذایی مانند روغن زیتون، خامه، ماست موسیر یا حتی سس مایونز (هر یک به تنهایی) در مایه جوجهکباب، طعمی منحصربهفرد ایجاد میکند.
2. بسیاری از افراد برای طعم دادن به تکههای مرغ، پیاز و فلفل دلمهای را خرد میکنند و تکههای گوشت را در آنها میخوابانند در حالی که بهتر است آنها را رنده کنید تا مزه واقعیشان به خورد گوشت رود.
3. هرگز ادویهای مثل زعفران را حذف نکنید زیرا زدن زعفران به جوجهکباب ایرانی یکی از موارد اصلی محسوب میشود.
4. هرگز ادویههایی مانند دارچین، کاری، سماق و حتی پودر لیمو به مایه جوجهکباب اضافه نکنید زیرا یا طعم ناخوشایندی ایجاد خواهد کرد یا باعث تلخی غذا خواهد شد.
5. یادتان باشد که بهترین کنار غذاهای جوجهکباب، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل سبز کباب شده است پس آنها را از قلم نیندازید.
هرگز ادویههایی مانند دارچین، کاری، سماق و حتی پودر لیمو به مایه جوجهکباب اضافه نکنید زیرا یا طعم ناخوشایندی ایجاد خواهد کرد یا باعث تلخی غذا خواهد شد.
6. فراموش نکنید که جوجهکباب خوشمزه، جوجهکباب آبدار است نه خشک، بنابراین بهتر است پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت، پوست که چندان خوردنش توصیه نمیشود، بسوزد. در مرحله خوردن نیز پوست را جدا و گوشت کباب شده را میل کنید.
7. برای تهیه جوجهکباب، فقط از سینه مرغ استفاده نکنید بلکه مخلوط تمام قسمتها میتواند طعم بهتری به این غذا بدهد. مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.
می خواستم با تو بودن را نقاشی کنم. دیدم فاصله ی بینمان در ورق جا نمی شود.
کمی نزدیک تر بیا . می خواهم با تو بودن را حس کنم...
(آخرین ویرایش در 04-27-2012 04:15 PM توسط: احسان.)
|
|
04-27-2012 04:12 PM |
|
سپاس کرده: 655
1086 بار سپاس شده در 485 ارسال
|
|
حالت: 
|
|
RE: 7 نکتهی جوجه کبابی ...
جالب و كاربردي بود.تشكر
(فقط مورد 4 دو بار تكرار شده بود)
|
|
04-28-2012 06:50 AM |
|
سپاس شده توسط: | |
|
ابزار موضوع: |
لينک موضوع : |
|
bb کد ارسال : |
|
کد html ارسال : |
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان