گالری عکس روستا پایگاه ازلاع رسانی روستا اپلود سنتر روستا شارژ روستا شبکه اجتماعی روستا
ارسال موضوع ارسال پاسخ
 
امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیوه پخت آبگوشت و فوت و فن‌های آن
نویسنده پیام
حمید محمدپور
Unregistered
 
سپاس کرده:
بار سپاس شده در ارسال

حالت: هيچکدام
ارسال: #1
شیوه پخت آبگوشت و فوت و فن‌های آن
یک ظرف آب جوش آماده کنید

پایه پخت همه آبگوشت‌ها یکی است و بر اساس پخت آبگوشت سنتی ایرانی شکل می‌گیرد.

خیساندن حبوبات (نخود و لوبیای سفید) در آب به مقدار لازم

گوشت خود را از قلوه‌گاه، گردن، سینه، دنبالچه گوسفند انتخاب کنید.

گوشت، پیاز و حبوباتی که از قبل خیسانده‌اید درون ظرف آب جوش بریزید.

شعله را کم کنید و درب ظرف را بگذارید.

همیشه گوشتی برای آبگوشت انتخاب ‌کنید که استخوان دار باشد، هر چه گوشت شما چرب‌تر باشد، غذای شما لذیذتر می‌شود.

بعد از دو ساعت

اگر قبل از ریختن گوشت آن‌را برش بزنید،‌ بهتر می‌پزد.

به آبگوشت‌تان لیموی عمانی، کمی نمک و اگر باب‌طبع‌تان است، کمی فلفل اضافه کنید.

برای رنگ آبگوشت از رب استفاده کنید

اضافه کردن یک ماهیچه کوچک، کمک زیادی به لعاب انداختن غذای‌تان می‌کند.

اگر می‌خواهیدمزه گوشت کوبیده شما بهتر شود،‌زمان پخت را به اندازه استاندارد در نظر بگیرید

برای مزه بهتر ترید‌ بگذارید آبگوشت شما بیش از اندازه استاندارد بپزد.

یک قاشق گندم یا بلغور پوست کنده می‌تواند مزه آبگوشت شما را بهتر کند.

بعد از سه ساعت

پیشنهاد ما این ست به جای این کار، از زردچوبه و زعفران استفاده کنید، زیرا گوجه فرنگی مزه خودش را به آبگوشت می‌دهد.

پس از این مدت باید آب گوشت شما آبش نصف شده باشد

وقتی محتویات ظرف‌تان کاملا پخت‌ استخوان گوشت‌ها را جدا و سیب‌زمینی به آن اضافه کنید.

اگر آب نصف نشده بود: شعله را کمی بیشتر کنید و درب ظرف را باز بگذارید تا آب ظرف شما تبخیر شود.

در این مرحله می‌توانید به آبگوشت خود کمی دارچین اضافه کنید که طمع بسیار خوبی به گوشت می‌دهد.

ظرف را روی اجاق بگذارید تا سیب‌زمینی کاملا پخته شود

حالا آبگوشت شما آماده است

اگر می‌خواهید آبگوشت را به‌صورت آماده در سفره بگذارید و کار کوبیدن و ترید را خودتان انجام دهید، بسته به سلیقه خودتان می‌توانید روی گوشت کوبیده را با سبزی‌های معطر مانند ریحان یا تربچه یا پیازچه تزئین کنید، هم چنین می‌توانید نان ترید را با اندازه‌های مساوی برش بزنید که شکل بگیرد. چند نان لواش در کنار نان سنگک می‌تواند مزه غذای شما را باز هم تغییر دهد. استفاده از ادویه‌های خاص اما خیلی کم هم می‌تواند طعم و عطر خاصی به غذای شما ببخشد که البته تکرار می‌کنم هر چه کمتر باشد بهتر است.
03-11-2012 09:29 AM
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
حسن رجبی آفلاین
ناظم انجمن ورهبر گروه خبرنگاران
*****
ارسال ها: 274
تاریخ ثبت نام: Feb 2012

اعتبار: 31
سپاس کرده: 853
850 بار سپاس شده در 186 ارسال

       
حالت: Mehrabon
ارسال: #2
RE: شیوه پخت آبگوشت و فوت و فن‌های آن
بابام حمید واز اشپز شدی

تعجیل در فرج اقا امام زمان صلوات
03-11-2012 12:31 PM
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
یوسفیان
Unregistered
 
سپاس کرده:
بار سپاس شده در ارسال

حالت: هيچکدام
ارسال: #3
RE: شیوه پخت آبگوشت و فوت و فن‌های آن
آبگوشت= غذای مورد علاقه من واقعا غذای خوبیه
03-11-2012 12:45 PM
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
حسین محمدپور آفلاین
معاون مدیر کل
*
ارسال ها: 703
تاریخ ثبت نام: Feb 2012

اعتبار: 32
سپاس کرده: 655
1086 بار سپاس شده در 485 ارسال

       
حالت: Inspired
ارسال: #4
RE: شیوه پخت آبگوشت و فوت و فن‌های آن
خوش به حال زن آيندشBig Grin
03-11-2012 12:45 PM
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
حمید محمدپور
Unregistered
 
سپاس کرده:
بار سپاس شده در ارسال

حالت: هيچکدام
ارسال: #5
RE: شیوه پخت آبگوشت و فوت و فن‌های آن
آدم باید تو هر کاری سر رشته داشته باشه!!!
مگه نه؟؟
03-11-2012 01:59 PM
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
حسین محمدپور آفلاین
معاون مدیر کل
*
ارسال ها: 703
تاریخ ثبت نام: Feb 2012

اعتبار: 32
سپاس کرده: 655
1086 بار سپاس شده در 485 ارسال

       
حالت: Inspired
ارسال: #6
RE: شیوه پخت آبگوشت و فوت و فن‌های آن
بله درسته
03-11-2012 02:04 PM
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
حسن رجبی آفلاین
ناظم انجمن ورهبر گروه خبرنگاران
*****
ارسال ها: 274
تاریخ ثبت نام: Feb 2012

اعتبار: 31
سپاس کرده: 853
850 بار سپاس شده در 186 ارسال

       
حالت: Mehrabon
ارسال: #7
RE: شیوه پخت آبگوشت و فوت و فن‌های آن
هم هر هنری که داشته باشی خوبه به دردت میخوره یک روز بیا به خونه یک ابگوشتی درست من باهم بخوریم

تعجیل در فرج اقا امام زمان صلوات
03-11-2012 05:13 PM
مشاهده سایت این کاربر یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
حمید محمدپور
Unregistered
 
سپاس کرده:
بار سپاس شده در ارسال

حالت: هيچکدام
ارسال: #8
RE: شیوه پخت آبگوشت و فوت و فن‌های آن
کی درست کنه؟؟؟؟؟
ااا قرار نشد دیگه آشپز بشیم که اینا فقط تئوریه!!!!
03-11-2012 05:35 PM
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع ارسال پاسخ


ابزار موضوع:
لينک موضوع :
bb کد ارسال :
کد html ارسال :
مشاهده نسخه قابل چاپ ارسال این موضوع به یک دوست مشترک شدن در این موضوع

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ماپایگاه اطلاع رسانی روستای روچیبازگشت به بالاحالت آرشیوپیوند سایتی آر اس اس