گالری عکس روستا پایگاه ازلاع رسانی روستا اپلود سنتر روستا شارژ روستا شبکه اجتماعی روستا
ارسال موضوع ارسال پاسخ
 
امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 2.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توصیه به خانم ها
نویسنده پیام
محمد بیدرخ آفلاین
کاربر تازه وارد
*
ارسال ها: 57
تاریخ ثبت نام: Feb 2012

اعتبار: 1
سپاس کرده: 0
7 بار سپاس شده در 10 ارسال

حالت: هيچکدام
ارسال: #1
توصیه به خانم ها
عرق آهن

عرق آهن به آبی اطلاق می شود که سرشار از آهن می باشد. برای تهیه عرق آهن، به دفعات آهن گداخته شده در کوره را داخل آب سالم فرو کنید. با این کار آب، طعم آهن به خود می گیرد و رنگ آن نیز تیره می شود.
عرق آهن برای افرادی که دارای کم خونی یا فقر شدید آهن هستند، توصیه می شود و آنان می توانند به عنوان جایگزین آب نوشیدنی، تا زمان رفع فقر آهن از عرق آهن استفاده نمایند. عرق آهن، مضرات قرص آهن را ندارد. این آب برای کودکان نیز قابل استفاده است و مضرات قطره آهن را نیز ندارد. عرق آهن را می توانید از عطاری های قدیمی یا مطب تهیه نمایید. قابل توجه این که در بعضی از شهرستان ها توسط آهنگران به سفارش عطاری ها، عرق آهن تهیه می گردد.

تذکر :
برای گداخته شدن آهن، استفاده از شعله مستقیم گاز که حاوی سم می باشد به هیچ وجه توصیه نمی گردد. این کار باعث جذب سموم در آهن و ورود آنها به داخل آب می شود. لذا آهن حتماً باید در کوره تحت حرارت قرار گیرد.

آب آهن تاب:
آب آهن تاب به آبی اطلاق می شود که حاوی مقداری آهن می باشد. برای تهیه این آب می توانید مقداری آب سالم را در حالی که یک کفگیر حسوم یا یک عدد نعل اسب (یا یک تکه فلزآهن) در ظرف آب قرار داده شده است، بجوشانید.با این کار با توجه به این که نسبت به عرق آهن، مقدار کمی یون آهن در آب آزاد می گردد، آب طعم آهن به خود نمی گیرد و رنگ آن نیز تغییر نمی کند.
با توجه به شایع بودن فقر آهن در جامعه کنونی، توصیه می گردد برای مصرف روزانه آب آشامیدنی، همیشه یا برخی موارد از آب آهن تاب استفاده نمایند.
این آب برای کودکان نیز قابل استفاده است و دزمانی که کودک به فقر شدید آهن دچار نباشد، نیاز آهن کودکان را تامین می کند و مضرات قطره آهن را ندارد.

تذکر :
برای جوشاندن آب، حتماً از ظروف مورد تایید مانند ظروف مسی یا برنجی استفاده نمایید.
با توجه به این که برنج، آلیاژی از مس و روی (Cu+Zn) می باشد با جوشاندن آب در ظروف برنجی، یون مس و روی نیز که بدن به آنها به مقدار زیادی نیاز دارد در آب آزاد می شود.
لازم به ذکر است فلز روی با آلیاژ رویی متفاوت هست. فلز روی به زینک (zink) مشهور هست و ظروف رویی که در قدیم وجود داشته است، آلیاژی از مس و قلع (Cu+Sn) می باشد که در حال حاضر تولید نمی شود،لذا تمام ظروف به نام روحی یا رویی که در بازار هست از جنس آلمینیوم می باشند که بسیار مضر هستند.
بهترین ظرف برای جوشاندن آب، سماور یا کتری های برنجی است

kiss of love 91HeartHeart
03-08-2012 06:37 PM
یافتن همه ی ارسالهای این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
یوسفیان
Unregistered
 
سپاس کرده:
بار سپاس شده در ارسال

حالت: هيچکدام
ارسال: #2
RE: توصیه به خانم ها
مرسی دکتر
03-10-2012 09:00 AM
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع ارسال پاسخ


ابزار موضوع:
لينک موضوع :
bb کد ارسال :
کد html ارسال :
مشاهده نسخه قابل چاپ ارسال این موضوع به یک دوست مشترک شدن در این موضوع

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ماپایگاه اطلاع رسانی روستای روچیبازگشت به بالاحالت آرشیوپیوند سایتی آر اس اس