طرز تهیه آب دوغ خیار - بهترین غذای روزهای گرم - بهمراه ارزش غذایی مواد آن
وقتی روزهای گرم تابستان از راه میرسد، این گرمای کلافه کننده همه را به فکر راه حلی هر چند موقت برای خنک تر شدن می اندازد . این موضوع حتی روی انتخاب غذاهای مصرفی نیز تاثیر می گذارد؛ به طوری که همه دنبال خوردن غذاهایی هستند که به قول معروف، «جگر آدم را حال می آورد!» در میان انواع غذاهای سنتی، آب دوغ خیار یکی از گزینه هایی است که هر چه روزتان داغ تر باشد، خوردن اش بیشتر می چسبد. پس بیایید ببینیم این غذا به جز خنک کنندگی، چه ارزش تغذیه ای دیگری دارد.....
● طرز تهیه
ابتدا خیار و تمامی سبزی ها را خرد کرده و در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید. به آنها نعناع خشک، نمک، خامه، گردو، کشمش و ماست را نیز افزوده و با آب خنک به غلظت یک سوپ رقیق، البته از نوع سرد، برسانید. در هنگام سرو نیز چند قالب یخ در آب دوغ خیارتان انداخته
ماست/ ۴ لیوان/ ۲۰۰ کیلو کالری ▪ خیار خرد شده/ ۴ لیوان/ ۵۰ کیلو کالری
▪ کشمش/ ۴ قاشق غذاخوری/ ۱۲۰ کیلو کالری
▪ سبزی خوردن خرد شده / ۲ لیوان/ ۲۵ کیلو کالری
▪ گردو کوبیده / ۱۰ عدد/ ۲۲۵ کیلو کالری
▪ خامه/ ۲ قاشق غذاخوری/ ۱۸۰ کیلو کالری
▪ نعناع خشک/ ۳ قاشق غذاخوری/ صفر
▪ نمک/ کمی/ صفر
این غذا تقریباً دارای ۹۰۰ کیلوکالری انرژی است و با تقسیم کردن آن بین چهار نفر، به ازای هر نفر ۲۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت خواهد شد و البته در صورت خوردن آن با نان خشک، میزان انرژی دریافتی به ۳۰۰ کیلوکالری هم می رسد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.