انجمن گفتگوی  روستای روچی
طرز تهيه اشكنه اوو(اشكنه تخم مرغ) - نسخه قابل چاپ

+- انجمن گفتگوی روستای روچی (http://anjoman.roochi.ir)
+-- انجمن: انجمن مطالب عمومی (/forumdisplay.php?fid=21)
+--- انجمن: مطالب عمومی (/forumdisplay.php?fid=22)
+---- انجمن: بخش آشپزی (/forumdisplay.php?fid=68)
+---- موضوع: طرز تهيه اشكنه اوو(اشكنه تخم مرغ) (/showthread.php?tid=791)



طرز تهيه اشكنه اوو(اشكنه تخم مرغ) - رضامحمدپور - 08-13-2012 10:00 PM

اشكنه تركیبی ساده و سریع، اما لذیذ و محصول آشپزی ایرانی است. اینكه چرا این غذا كه بسیار مناسب دنیای سریع و ماشینی امروز است و تنوع فراوان دارد، اندك‌اندك از خاطره‌ها و سفره‌ها محو می‌شود، معلوم نیست. اما به‌عنوان یك افطاری خوشمزه و لذت‌بخش آن را به سفره‌هایتان مهمان كرده و از خوردن آن لذت ببرید.
[تصویر: 069ea4c9c233.jpg]




مواد لازم برای 4 نفر:

1 روغن: 4 قاشق غذاخوری
2 گوجه‌فرنگی متوسط: 2عدد، خرد شده
3 سیب‌زمینی متوسط: 2عدد، نگینی درشت
4 رب گوجه‌فرنگی: یك قاشق غذاخوری
5 پیازمتوسط: یك عدد، ساطوری
6 زردچوبه: یك قاشق مرباخوری تخم‌مرغ: 2عدد
7 نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
روش تهیه


1 - روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی را اضافه كرده و تفت دادن را 2دقیقه دیگر ادامه دهید.


2 - زردچوبه، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه 3-2پیمانه آب‌جوش به آن اضافه كرده و با در بسته و شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید.


3 - هنگامی‌كه سیب‌زمینی پخت، تخم‌مرغ‌ها را در یك كاسه شكسته و مخلوط كنید، سپس به آرامی آن را به اشكنه اضافه كرده و آن را هم بزنید. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده و با نان سرو كنید.




نکته


1 - برای مجلسی‌تر شدن اشكنه از كره به جای روغن استفاده كنید. 2 - مقدار تخم‌مرغ، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی به سلیقه شماست. 3 - می‌توانید قبل از سرو اشكنه، كمی سبزی معطر ساطوری به آن اضافه كنید.

از سايت: بهترينها